Régi weboldal

Őszi Orgován Ferenc kupa és Foxoring Bajnokság.

Írta: HA2JP.

orgovan2020 fb2020.10.17-18 napján került megrendezésre Tatabányán az Őszi, sorban a 3.  Orgován Ferenc kupa, valamint a Őszi Foxoring Bajnokság.

A szombati napon sajnos az időjárás nem volt a barátunk, ugyanis esővel áztatta a pályát, valamint a résztvevőket.

Mindezek ellenére a versenyzők és a rendező csapat is kitartott és egy színvonalas, jó hangulatú versenyt tudhattunk magunk mögött. A versenyünket a már megszokott módon, vevő váltópontos módon rendeztük. Felnőtt versenyzők a pálya másik végén lecserélték URH vevőiket RH vevőre és folytatták az adó keresést. A legfiatalabb korosztály csak rövidhullámon versenyzett.

A versenyzői létszám az elvárásoknak megfelelően alakult. Támogatói felajánlásból ismét jutott mindenkinek célcsoki, valamint egy ízletes pörkölt is került az asztalra.

Eredményhirdetés után ismét a legnépesebb csapat, az Intercisa Rádióklub vihette haza a kupát.

Vasárnap  hasonló létszámmal gyönyörű napsütéses időben folytatódott  az Őszi foxoring bajnoksággal, amelynek több kategóriája is OB-ként lett értékelve. Mind a gyermek, mind pedig a felnőtt versenyzők kitettek magukért. Nagyon szép eredmények születtek.

Külön öröm volt látni mindkét napon az egyre szaporodó számú gyermek versenyzőt. Sok sikert és kitartást nekik.

Külön köszönet a támogatóinknak. A Vértes Mérleg Kft-nek (Uglovics Béla) az Oroszlányi V8-vendéglőnek (Minka Attila) az Aviatikai múzeumnak (Földes Ferenc), valamint "Toocsa klímának" (Tóth Csaba), a rendezésben a díjakban és az étel alapanyagokban, valamint elkészülésükben nyújtott segítségükért.

73! HA2JP