Régi weboldal

RTF Intercisa Kupa beszámoló.

Írta: Tóth Csaba.

001A vírushelyzet enyhülésével megrendezhettük 2020 második versenyét, az Intercisa Kupát. A korlátozásokat betartva ezúttal szállást és étkezést nem, csak a futamok lebonyolítását vállalta a rádióklub. A verseny megszervezésére extrém rövid idő állt rendelkezésre. Részben ezért helyszínül a Csákvár közelében lévő Gém-hegyet választottuk. A térképek egy korábbi Országos Bajnokságról megmaradtak, a Vérteserdő zrt és a Fehér Dolomit Vadásztársaság mint mindig, most is nagyon segítőkész volt, az engedélyeket gyorsan megküldték, cipőink fertőtlenítéséhez az eszközöket rendelkezésünkre bocsájtották.

002A bajnokságon a versenyzők a klasszikus versenyszámokban mérhették össze erejüket. A szombati URH pálya kicsit trükkös volt, de szinte mindenki sikeresen abszolválta. A célban frissítő víz, és cseresznye (köszönet érte Fent Mariann versenyzőnek) várta a versenyzőket. Vasárnap délelőtt a dombos RH pályán indulók megmutathatták tudásukat. Ezen a napon nagy örömünkre szolgált a BKV rádióklub üdvöskéivel találkozni. Ők is felkerestek egy pontot, illetve részt vettek az eredményhirdetésen is. Eredményhírdetés előtt a mezőnyt Antal Attila és felesége egy tál chilis babra látta vendégül. Az utánpótlás korúak érmet, oklevelet, ajándékcsomagot (köszönet érte Zarnóczay Klárának) és csokit nyertek a 21 év feletti indulók pedig oklevéllel térhettek haza.

003Az idő kegyes volt hozzánk, egyedül eredményhirdetéskor esett pár csepp eső. A versenyzők kellemes fáradtsággal és újabb élményekkel gazdagodva indulhattak útnak.
A versenyen készült képek az alábbi linken érhetők el:
https://photos.app.goo.gl