Régi weboldal

Orgován Ferenc RTF Kupa 2019.

Írta: Juhász Péter.

ofkupa9Orgován Ferenc Kupa margójára

Egy gondolattal kezdődött...
Egy jól sikerült hétvégi RTF edzés után merült fel a gondolat, mi lenne ha szerveznénk egy versenyt? Csak úgy. A hivatalos versenyszezonon kívül, mintegy kikapcsolódási, edzési lehetőséget biztosítva mindenkinek. Mertünk nagyot álmodni. A gondolatokat hamar tettek követték. Az ötlet mögé azonnal támogatók csatlakoztak, minden területről, első szóra.
Így hamar lettek érmek, oklevelek, kupa és egy rendkívül finom pörkölt is jutott mindenkinek a verseny végeztével. Ezúton is szeretnénk külön köszönetet mondani a Vértes Mérleg Kft-nek és az Oroszlányi V8 vendéglőnek a felajánlásokért.

A pályát Krajcár Lajos és Tóth Csaba tervezte, telepítette. A verseny lebonyolításába bekapcsolódtak, barátok, családtagok, sporttársak. A nevezői létszám is a várakozásoknak megfelelően alakult.
A verseny napján ragyogó napsütéses időt kaptunk, ami október végén ritkaság számba megy.
Ez volt az első.
Néhányunknak ez volt az első ilyen jellegű rendezvénye így becsúszott néhány baki, de ezt senki sem tette szóvá. Köszönet érte. A verseny végeztével a kapott visszajelzések mind azt mutatták, hogy ez nem lehet egy egyszeri esemény.
Ismételni kell.
Így a 2020-as évtől a verseny ami Orgován Ferenc nevét kapta, hivatalosan is bekerül a versenynaptárba, a kupa pedig vándorkupa lesz.
Köszönet mindenkinek a részvételért.
Jövőre újra találkozunk.

Juhász Péter - Gerecse Rádióklub SE Tatabánya