Régi weboldal

Mikulás kupa - Szárliget

Írta: HA2QW.

rtf mikulasKedves Sporttársak!


Rádióamatőr témájú akadályversenyre hívlak meg benneteket. Akik szeretik a szabadulós szobákat, és a természetet, Ők ezért egyenesen rajongani fognak. Szabadulj ki az erdőből! Olyan 2 fős csapatok jelentkezését várjuk, ahol az egyik tagja legalább tudja mi az a rádiós iránymérés, és ezt szívesen megmutatná csapattársának is. Továbbá várjuk azon egyének jelentkezését, akik szeretnének egy ilyen csapat tagja lenni, de nem találtak maguknak csapattársat.

Az erdőben 7 különféle módon meghatározott ellenőrző pontot kell felkeresni, és ott teljesíteni a pontőr által megszabott feladatokat, melyekért pontokat kaptok. A célban végül az összesített pontok alapján határozzuk meg a győztes csapatot, tagjai értékes nyereményre (egy tábla csoki) számíthatnak.

A túra hossza (eltévedés nélkül) 8km, melyet ajánlott kényelmes, már induláskor "lyukas :-)" öltözékben teljesíteni, ugyanis nem a kijelölt túraútvonalon fogtok haladni.

És akkor jöjjenek a száraz adatok:

Hová kell menni?
Parkolási lehetőség legközelebb a Szárligeten, a vasútállomásnál van. Itt találkozunk December 1-én 9:10-kor.

A rajt a 47.520621, 18.500518 GPS koordinátákra esik. Ez mintegy 450m-re található a szárligeti vasútállomástól, a kék túraútvonalon északkeleti irányba indulva.

Mit hozz magaddal?
1000Ft-ot, amit majd odaadsz a rendezőknek. Csapatonként 1db RH vevőt, 1db filctollat, 1db tájolót, esetleg térképtartót. A többit rád bízom, de ajánlott kényelmes, az időjárásnak megfelelő ruházat + váltóruha. Némely ellenőrzőponton lesz frissítő, illetve a célban zsíros kenyér és meleg tea. Rendelkezésre áll még csomagmegörző, és csomagtrasfer a rajtból a célba. (a rajtban lerakhatod a cuccodat, és ugyan ott lesz a célban is)

Hogyan tudsz jelentkezni?
Küldj egy e-mailt november 24-ig a toocsa@gmail.com címre a csapattársad, és saját neveddel, születési éveddel, legyen benne arra való utalás, hogy versenyeznétek. Ha még nincs csapattársad, akkor is nevezz be, majd szerzünk melléd valakit. Halaszthatatlan kérdés esetén hívd Tóth Csabát a 06 70 661 61 05 számon.

Szeretettel vár a rendezőbizottság.