Régi weboldal

Megnyílt a jelentkezés az idei YOTA hónapon való részvételhez.

Írta: MRASZ.

Jelentkezni Molnár Lénánál (HA6AA) lehet E-mail: lena @ starjan.hu

További információt jelentkezés után kaptok.

December YOTA hónap - DYM aktivitás 2023

December hónapban szokásosan "YOTA" végződésű hívójelek jelennek meg a rádióhullámokon fiatal (26 évnél fiatalabb) operátorokkal.  Az aktivitás célja, hogy bemutassuk a rádióamatőrködést és az esemény által ösztönözzük a fiatalokat, hogy aktvak legyenek a sávokon. 

Legutóbb a 11. hazánkban Győrben rendezett Nyári YOTA tábor alatt hallhattunk YOTA hívójelet az éterben. Közel 100 fiatal dolgozott különböző sávokon és üzemmódokban a HG23YOTA hívójellel. Ezt az ünneplést kívánjuk idén a 11. YOTA hónap keretében folytatni.

Támogassátok a fiatalokat az aktivitásotokkal, ezáltal gyakorlatot szereznek az étermunkában! A YOTA aktivitással gyorsan lehet használható forgalmi tapasztalatot szerezni főképp rutinos operátorok felügyelete mellett. Tapasztaljátok meg milyen amikor a pile-up jobbik oldalán az egész világ veletek akar rádiózni! Rutinosak és egészen kezdők is részt vesznek az aktivitásban.  Kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe, hogy az adott operátor akár az első összeköttetését készíti.  Segítsétek őket, türelmesen és figyelmesen forgalmazzatok az általuk használt frekvenciákon!  

Reméljük, hogy a rutinos YOTA-csapatot minél több fiatal fogja kiegészíteni az idei YOTA-hónapban! 
A téli szünet egy IFI-versennyel kezdődik majd, aztán az egész hónapos aktivitás lezárásaként december 30-án lesz a YOTA Contest 3. fordulója.

Jelentkezz te is az aktivitásban való részvételre!  

 

 

Mint minden évben most is lesz diplomaprogram.   Szerezd meg az elsők között a bronz, ezüst, arany és platina fokozatú emléklapokat.
Légy te aki a legtöbb QSO-t készít YOTA állomásokkal és szerezd meg a DYM 2023 egyik plakettjét!  A plaketteket a friedrichshafeni HAM Radio kiállítás alkalmával adják át.

A DYM program népszerűsíti az aktivitást az éter hullámain és biztosítja, hogy lesznek rádióamatőrök a jövőben is. Látogad meg weboldalunkat a díjazással és a szabályokkal kapcsolatban:  events.ham-yota.com

 

További információk:
http://events.ham-yota.com/
https://www.facebook.com/hamyota
https://twitter.com/hamyota
https://www.instagram.com/hamyota_official/
https://www.youtube.com/hamyota
//www.tiktok.com/@hamyota?">https://www.tiktok.com/@hamyota