Régi weboldal

Old Timer találkozó.

Írta: MRASZ.

old timer 01A Magyar Rádióamatőr Szövetség vezetése a jövőt próbálja építeni, biztosítani hazánkban a hobbink fennmaradását, fejlődését. Építeni csak szilárd alapokra lehet ami a mi esetünkben megvan a régi idős rádióamatőrök személyében.
Ezt az elvet szerettük volna láttatni és valamiképpen köszönetünket kifejezni amiért a mai napig fontosnak érzik a hobbinkat és fontosnak érzik, hogy személyükkel erősítsék a szövetségünket.

A MRASZ Királyhelmec úti székházában október 13-án (pénteken) Old Timer találkozót szerveztünk azoknak a tagjainknak akik betöltötték a 80. életévüket.
Az előzetes felmérések alapján 15-20 főre számítottunk a 34-ből. Sajnálatosan többeknek nem felelt meg az időpont és olyan is volt akivel nincs élő kapcsolatunk így nem sikerült értesíteni. Akik azonban eljöttek remélhetőleg jól érezték magunkat.
Volt aki már csütörtökön megérkezett kihasználva a székházunk adta lehetőséget, és a többiek is pontosan megjelentek pénteken reggel. Kellemes beszélgetés kezdődött amihez 3GJ Jóska - jó szokása szerint - szállította a kortyolnivalót.

Később egy rövid köszöntő hangzott el és egy kötetlen tájékoztató a szövetségünk tevékenységéről, majd a vendégek ebédre voltak hivatalosak.

Ebéd után folytatódott a kötetlen beszélgetés míg délután eljött a zárás ideje azzal a zárszóval, hogy jövőre is találkozzunk ugyanitt!

Köszönjük az önkéntesek munkáját, és köszönjük mindenkinek akik segítettek a távol lakó résztvevőknek eljönni a rendezvényre.