Régi weboldal

RIM OB beszámoló.

Írta: Peter Juhász (HA2JP).

IMG 20220717 085609Július harmadik hétvégéjén, Dunaszentmiklóson került megrendezésre az idei Felnőtt Rádiós Iránymérő Országos Bajnokság és a Gerecse Kupa.

A versenyzői létszám a várakozásokat felülmúlta, 16-án szombaton az URH versenyszámban 39-en, míg a vasárnap délelőtt megrendezett RH fordulóban pedig 38-an álltak a rajthoz. Öröm volt látni, hogy bár a bajnokság a felnőtt versenyzőket célozta, mégis szép számmal vettek részt az utánpótlás korú versenyzők is, akik nagyon jó időket futottak. A domborzattal való küzdelem mellett, a hőség is nehezítette a versenyzők dolgát mindkét napon. Azonban mindenki megbírkózott a kihívásokkal és nagyon szép eredmények születtek.
A szállás gyönyörű környezetben, a Tatai tó partján a néhai KISZ táborban volt. Itt mindenki felidézhette a gyermekkori iskolás táborok hangulatát, a gyermekek pedig láthatták, hogyan nyaraltak anno a szüleik.
Összességében elmondható, hogy egy színvonalas versenyen vagyunk túl. A pályát mindkét napon, László Károly, Lászlóné Hornyai Piroska és Szabó Gábor telepítette. Nekik külön is köszönjük a munkájukat. Köszönet mindenkinek a részvételért, a rendezőknek a munkájukért.

Képek itt..