Régi weboldal

SO100PS Diploma

Írta: Krzysztof Bieniewski SP6DVP-3Z6V.

Dyplom Przykładowy WZOR do publikacjiA speciális diploma kiírása a harmadik sziléziai felkelés kitörésének 100.évfordulója alkalmából történt.

1. A Diploma kiírás célja az országban és külföldön élő amatőrök ösztönzése az SO100PS emlékállomással folytatott összeköttetésre, megfigyelésre.

2. Az oklevelet az SP6PAZ klub adja ki. Az SO100PS állomás 2021.majus 1÷31 között lesz aktív a HF, VHF -SSB, CW és Digitális üzemmódban (digital sávokon).A aktivitáson szereplő SO100PS állomással történt  összeköttetéseket a verseny szervező bizottság számolja.

3. Oklevelet kaphat 3 Qso elvégzéséért vagy bármely három sáv vagy három féle  adás megfigyeléséért. Az RTTY,az FT8 és az FT4 adásmód a digitális üzemmód egy csoportnak számit.

4. Az SO100PS állomás naplóit 24 óránként egymás után elküldik a Clublog és a logSP portál számára.

5. A QSO logban szereplő idő-UTC-ben történik

6. A megfigyelő állomásoknak (SWL) a jegyzőkönyveket Cabrillo formában  2021.június 10-ig kell  elküldeni a diploma managernek.
    - a fájl nevében és az E-mail címében meg kell adni a megfigyelő számát (hívójelét).

7. Az oklevelet elektronikus formában állítják ki, és letölthető PDF-fájlként a következő Webhelyröl: Logsp.pzk.org.pl

8. A tíz legaktívabb állomás között  nagyon szép   fából faragott diplomát osztanak ki véletlenszerűen.SO100PS front

A sorsolással kiválasztott állomások E-mail-t kapnak (a QRZ.com adatbázisból) azzal a kéréssel, hogy adjon meg egy postázási címet az extra nyeremény elküldéséhez.
Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az akció koordinátorával Krzysztof SP6DVP sp6dvp@op.pl
Oklevél menedzser-BogusŁaw  SQ6NDC so100.award(at) gmail.com

Nagyon jó szórakozást kívánunk- SO100PS Bizottság