Régi weboldal

HG0UD kitelepülés 2020-08-08

Írta: HA0NGT Gábor.

Sziasztok!

Kicsit megkésve itt a 8.-hó, 8.-i kitelepülésünk leírása.
Sikeresen lebonyolítottuk ez év utolsónak szánt HG0UD-s kitelepülését. A negyedéves tervezetet nem tudtuk tartani az ismert körülmények miatt. A szokásos helyen, a Hortobágyon voltunk most is.
Az időjárás jó volt!  Rádióztunk, kísérletezgettünk, többek között életre keltettük HA3FFR Robi kitelepülős cájgját. Sokat viccelődtünk, ugrattuk egymást. Tényleg nagyokat beszélgettünk!
Új arcok szintén voltak: HA7UL Feri, HA0ML Pisti, HG0NOJ Marika, KA0KB Jancsi,  Tőlünk jelen voltak: HA3FFR Robi, HG0NAZ Viktor, HA7NB János,HA0NZE Dávid, Gyuri op, A már több alkalommal is eljött vendégek, akik már családtagnak számítanak: HA6QE Gazsi, HA7IQX Gyula, HA6IAR Laci, HA0GB Gabó  és természetesen a családtagok, valamint jómagam.
Több civil is érdeklődött többek között egy német házaspár férfitagja nagyon érdeklődött, hogy mit csinálunk és egyáltalán a magyar rádióamatőr helyzetre volt kíváncsi. HA7UL Feri tolmácsolt, illetve világosította fel az információkkal.
Voltak QSO-k is nem nagy számmal, de nem is ez volt a lényeg, hanem a családias hangulat! Én jelzem, nagyon jól éreztem magamat! Ez volt a legjobb kitelepülés eddig, szerintem!

(A csapatképekről sajnos hiányzik HA6IAR Laci és HA0GB Gabó.)
Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik emelték a színvonalat a kitelepülésen!

Köszönet mindenkinek. aki ott volt!

73! de HA0NGT Gábor

(Szóval pár kép, amit én csináltam szombaton. Szerintem jól érezte magát mindenki, a visszajelzések is ezt igazolták!)