Régi weboldal

Debrecen University Radio Club - HG0UD

Írta: HA0NGT Gábor.

1Sziasztok!

 Kicsit nehezen, de sikeresen megejtettük az első HG0UD-s kitelepülésünket. A negyedéves tervezetet nem tudtuk tartani köztudottan a K-19 miatt sajnos. A szokásos helyen, a Hortobágyon voltunk most is. Az időjárás jó volt bár 10 óráig nem volt napocska, kicsit pötyögött az eső, de 10 után az igen! Jött a napocska, a de rendesen!!  Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik emelték a színvonalat a kitelepülésen! Nem rádióztunk nagyot, de viszont a kapcsolatok ápolása is nagyon lényeges! Tényleg nagyokat beszélgettünk!!
Új arcok is jöttek: HA6IAR Laci, HG7BUS János, HA0HV Sanyi. Tőlünk jelen voltak: HA4OO Oli, HA0DX Zoli, HA0VT Viktor, HG0NAZ Viktor, HA7NB János és jómagam.


Természetesen ne felejtsem el megemlíteni a családtagokat is! Civil érdeklődők is voltak szép számmal, hisz nem látnak minden nap ilyen „ Bandériumot” Hi,Hi! ( A képekről sajnos hiányzik HG0NAZ Viktor, pedig ott volt!) Legközelebb augusztusra tervezünk. Remélem, többen leszünk, hisz ne feledjétek, családtagoknak is élmény lehet, mert van mit megnézni a család többi tagjának is!

 Köszönet mindenkinek, aki ott volt, 73! de HA0NGT Gábor