Takarítsuk ki a QSL Irodát!

Írta: HG5DX.

Rengeteg olyan QSL lapot örököltem, ami a nem tagoknak szólt.
Nem akartam ezeket megsemmisíteni,ezért önként felajánlottam a MRASZ elnökségi ülésén (jan. 31én), hogy kiválogatom, és rendszerezem, a több mint 200 kg lapot. Az elnökség jóváhagyta, én pedig belevetettem magam.

Nagyon is érdemes volt elvégezni ezt rengeteg munkát, mert az új tagok régi lapjai így előkerültek, és az összes nem tag lapja azonnal elővehetővé vált.

1 kg lap kb 330 db, minimum kétszer kellett minden lapot megfogni, először 1-0-ig, majd A-Z-ig rendezni, de sokszor még így is nagy kupac maradt, ezért XA-XZ-ig is kellett válogatni. Ilyen rendszer még nem volt soha. Ami egyszer bekerült a nagy kupacba, az mostanáig ott is maradt. Most, hogy készen vagyok, már lehetne a gyümölcsét “aratni”.

Április1 - szeptember 30ig tartó hat hónapos intervallumban lehetőséget biztosítunk a nem tagoknak a QSL lapok átvételére.

Feltétel: - 6000 Ft befizetése csekken, a Közlemény rovatba írjátok: CALL, Iroda Támogatás Akció. Ebben az esetben az “SZ”lapot nem kell kitölteni. Ha kell, csekket válaszborítékért küldök.

Új cím: MRASZ QSL Iroda 1325 Budapest, Pf.: 231

A lapokat személyesen lehet elvinni az eredeti csekk bemutatásával, a Szekszárdi utcai QSL Irodából.Egy ember több amatőrnek is elviheti a lapjait, ha hozza a csekkeket. Ez idő alatt lehet leadni külföldre vagy HA -ba szóló QSL lapokat 3500 Ft/kg áron.(HA ingyenes) Tehát a kapott lapokat meg is válaszolhatjátok.

Remélem, sokan igénybe veszitek ezt a kedvező lehetőséget. Az ezután is bent maradó lapokat október 1 után már nem adom ki, hanem NOT MEMBER felirattal bélyegezve visszaküldöm. Ezt a lehetőséget ötévente tervezem megismételni, csak az utolsó öt év nem tag QSL lapjaival. Most nagyon sok 2000 előtti lappal is találkoztam.

Budapest. 2015.03.25

telefon: 0620 521 5411
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

73, Csaba HG5DX QSL iroda Budapest, 2015.10.07.
73, Csaba HG5DX QSL Iroda

00