KONSTRUKTŐR VERSENY

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Hírek

konstruktor"Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az egy héttel meghosszabbított jelentkezési határidő ellenére sem érkezett be az elvárt számú jelentkezés, mindössze 3 fő jelezte részvételi szándékát. Emiatt a verseny elhalasztásáról határoztunk, feltehetően az ősz folyamán próbáljuk ismét meghirdetni!"


 

A Puskás Tivadar Távközlési Technikum, a HA5KHC Puskás Tivadar Rádióklub és a Magyar Rádióamatőr Szövetség országos konstruktőr versenyt rendez 2016. április 23.-án, 10 órai kezdettel Budapesten, a technikum Gyáli út 18-22-sz alatti épületében. A versenyre 10-18 év közötti lányok-fiúk nevezhetnek.

A feladat egy egyszerű áramkör megépítése lesz, melyhez minden anyagot biztosítunk. Az elkészült munkákat 3 tagú zsűri fogja értékelni, a kivitelezés és a működőképesség figyelembe vételével.

Nevezni lehet emailben a következő címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Lehet névvel, vagy név nélkül jelige megjelöléssel + születési év + rádióklub, vagy lakóhely megjelöléssel 2016. április 15.-éig, illetve addig, amíg a jelentkezők létszáma el nem éri a 15 főt! Az email tárgysorába „konstruktőr verseny”-t kell beírni!

 MRASZ Elnöksége

 

00