Cikkek

Felhívás jelöltállításra.

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: tisztújítás 2018

Az alábbi levelet a MRASZ tagegyesületeinek vezetői kapták:

Kedves Barátom!

Tájékoztatlak, hogy 2018. március 24-én a Magyar Rádióamatőr Szövetség Elnökének, Elnökségének és Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának mandátuma lejár.
A szövetség elnöksége a 2017.október 30-i elnökségi ülésén megválasztotta a következő választásra a jelölőbizottságot (JB). A bizottság elnöke Molnár Csaba HA6PX, tagjai Balogh Sándor HA5BLK és Holop Attila HA2NA.

A bizottság a tagegyesületeket felhívja jelöltállításra az alábbi tisztségekre:
                elnök,
                alelnökök (2 fő)
                elnökségi tag (4 fő)
                Gazdasági, Pénzügyi és Ellenőrző Bizottság elnök
                Gazdasági, Pénzügyi és Ellenőrző Bizottság tag (2 fő).

Kérem, hogy a mellékelt adatlapon (ha szükséges az adatlapokat sokszorosítva) a tagegyesületek tegyék meg jelöléseiket legkésőbb 2018 február 15-ig. (Egy tagegyesület több) jelöltet is állíthat.
Az ajánlás érvényes amennyiben megfelel a szövetség alapszabályának és a választási szabályzatnak. VSZ 3.2:
"A tagegyesület ajánlásnak tartalmaznia kell az ajánló és az ajánlott személy nevét, elérhetőségét, a tisztséget, amelynek betöltésére az ajánlás vonatkozik, és indokolást arra vonatkozóan, hogy az ajánló az ajánlott személyt miért tartja alkalmasnak az adott tisztség betöltésére. Az ajánlott személy nyilatkozatát, mely tartalmazza, hogy az adott tagegyesület rendes tagja, valamint a MRaSz tagnyilvántartásban a szövetség regisztrált tagja, továbbá utalást arra, hogy az adott tisztségbe történő megválasztása esetén a feladatokat ellátja. Ha az ajánlás hiányos, a JB felhívja az ajánlót, hogy ajánlása csak akkor érvényes, ha a hiányokat pótolja."

A JB a jelöltekkel, a jelölő szervezetek képviselőivel és általában minden tagszervezet képviselőjével találkozókat tervez, hogy a lehető legtöbb információval rendelkezzünk a jelöltállítással kapcsolatban.

A MRASZ honlapján külön menüpontot hozunk létre ahol a választással kapcsolatos dokumentumokat összegyűjtjük, közérdekű információkat helyezünk el:
http://www.mrasz.hu/mrasz-tisztujitas-2018

Kérjük észrevételeiteket, kérdéseiteket a jelölőbizottság e-mail címére küldjétek:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ajánlólapokat szkennelve ugyanerre a címre kérjük, és az eredeti hiánytalan adatlapokat február 15-ig kérjük a szövetség titkárságára eljuttatni. (1037 Budapest, Királyhelmec út 9.)

A bizottság tagjai a jelöléssel kapcsolatos kérdésekben állnak rendelkezésetekre:

HA2NA Attila 20 593 74 71
HA5BLK Sanyi 30 930 54 80
HA6PX Csaba 30 466 33 49

Budapest, 2017.október 24.

                                                                                                                             Molnár Csaba

00