Cikkek

Meghívó Debrecenbe, a XXV. CRT-re.

Írta: Magyar Rádióamatőr Szövetség. Beküldve: Monitoring System

 A Rádiós Sportklub DebrecenCívis Rádióamatőr Találkozót tart
Rádióamatőrök, CB és PMR rádiósok, illetve a rádiózás iránt érdeklődők számára.
A találkozón az NMARK tagok szokásos Magyarországi éves közgyűlésüket is megtartják.

Helyszín: Debrecenben a DORCAS Kempingben.
Időpont: 2017. Szeptember 15-16-17.

Az idén kettős jubileumhoz érkezett a cívis rádióamatőr találkozó. Idén tizedik alkalommal helyszín a DORCAS Kemping és a huszonötödik találkozót rendezi a debreceni rádiós klub.

Szombaton a vonattal és busszal érkezők kijutását a találkozó helyszínére a korábbi évekhez hasonlóan a helyi amatőrök saját gépkocsikkal oldják meg a MÁV állomás indulási oldala és a fő posta között lévő parkolóból. Elősegíti a gyors kijutást, ha van nálad kézi rádió és jelzed az irányító állomás felé igényedet az R0 átjátszón.

 

Rádiós irányítás 145600-on a HG0RVA amatőrátjátszón.

A DORCAS kemping GPS koordinátái: N. 47,44 870 E. 21,69 007

A belépődíjak illetve a szállás díjakban nincs változás az elmúlt évhez, évekhez képest. Belépő 400 Ft/fő és 400 Ft gépkocsinként.

Aki bármilyenszállást vesz igénybe a kempingtől, a szállás díjában benne van a belépő, illetve a gépkocsi behajtás díja.

Azok, akik pénteken érkeznek, de szálláshelyet nem igényelnek (saját autóban alusznak) a kemping használatáért 1000 Ft/fő/éjszaka fizetnek a recepciónál, természetesen belépőt és gépkocsi behajtási díjat nekik sem kell fizetni.

Akik szállást vesznek igénybe, annak díját az érkezéskor kell kifizetni az előrendelés alapján. Fizetni lehet bank kártyával, szép kártyával valamint forint készpénzzel

Szállás faházakban 1600 Ft/fő/éjszaka.

A kempingben igénybe vehető egyéb szálláshelyek díjai megegyeznek az árlistán szereplő összegekkel. A szállások után idegenforgalmi adót is kell fizetni.

A szombati ebéd 1000 Ft/fő.

FONTOS ! A szombati ebédhez jegyet a belépéssel egy időben kell megvásárolni, de legkésőbb 10:00 óráig utána csak az étterem vezetőnél lehet ebédet rendelni.

FONTOS tíz óra után nincs ebédjegy árusítás.

Szállásrendelés:

A szállás mester és a találkozó lebonyolításáért felelős HA0KA Kovács István.  Felé a szállás igényeiteket e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve telefonon a 00/36/30/3385-130 mobil telefonon jelezhetitek.

A találkozóról, programjáról, szálláshelyekről napra kész bővebb információt HA0KA honlapján a www.ha0ka.hu web címen találsz.

A rendező klub szeretettel vár minden rádióamatőrt, CB és PMR rádiósokat, a rádiózás iránt érdeklődőket és családtagjaikat.

A Debreceni Rádiós klub és az NMARK vezetősége nevében,

HA0KA István.

00